A gazdaság növekvő ágazatai

allasaneten ,20:30

http://www.cga-ns.org/images/userfiles/Image/money%20banner.jpgGondolkoztál azon, hogy mi hoz pénzt manapság? Melyek azog a gazdasági ágazatok, amelyekből mi is részesedhetünk, vagyis nem telített?

Első Ilyen ágazat: Egészségmegőrzés-Wellness-Fittness.

Tudom sokan szídjátok az ilyen cégeket, meg hogy az ilyen cégek nem jók, meg hogy mindenféle szirszar piramisok. Vannak köztük rosszak is, de hol nincsenek?

Egyre több az egészséges szálloda, tele vitaminos ételekkel, egyre kelendősebbek a természetes cuccok kishazánkban!

És ebből, akár mi is kivehetjük a részünket. Nagyon sok ilyen cég van, Avon , oriflame stb stb.

De felmerül bennünk a kérdés!

Hol keressek egy olyan csapatot, aki végre segítene nekem, és nemcsak katalógusokkal meg mindenféle jótanácsokkal lát el!

Végre egy olyan vállalkozás, ami kihasználja a gazdaság nagy trendjeit, és segítőkész a csapat! Mi nem hagyunk benne a szarban! Hidd el, én sem lennék itt, és meg sem tudom mondani mennyi pénzt kerestem az első hónapban, mert azóta is kapom a jutalékom!

www.allasaneten.info

A bejegyzés trackback címe:

https://allasaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr14790244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása